Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsemail met een overzicht van de door u bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, dit geld ook voor artikelen die op maat gemaakt worden. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,50 maar bij een bestelbedrag boven de € 175,- betalen wij de verzendkosten en is levering dus gratis.

Voor verzending naar Belgie zijn de verzendkosten € 10,30.

U kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:
- overschrijving via IBAN NL39 RABO 0101 2460 13/BIC RABONL2U tnv Patricia’s Naaizolder 

- ideal

 

Verzenden 
Na ontvangst van de betaling zullen wij de door u geplaatste bestelling binnen 4-6 weken verzenden. Voor grotere orders hanteren wij een levertijd van 8-10 weken. Mocht u het product eerder nodig hebben dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Artikelen met een (V) zijn voorraadartikelen en worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd.

Afhalen

Wilt u de artikelen niet laten verzenden maar afhalen zodra het klaar is dan kunt u kiezen voor afhalen bij het afrekenen, u betaald dan geen verzendkosten. Indien u aangeeft om de bestelling af te halen, ontvangt u van ons een email met daarin de beschikbare dagen en tijdstip. In overleg met u spreken wij dan een vaste dag en tijdstip af. U kunt de bestelling op een vooraf afgesproken tijdstip ophalen. De bestelling dient vooraf te worden betaald.

Bestellingen
Alle producten op de website zijn leverbaar tenzij anders vermeld, mocht een product uitverkocht zijn zullen wij u hiervan op de hoogte brengen of het product nog te leveren is en in welk tijdbestek. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen.

Eigen risico
Patricia’s Naaizolder besteed grote zorg aan het inpakken van de producten, toch moeten wij vermelden dat er eventueel risico`s aan verbonden zijn. Patricia’s Naaizolder kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor breuk, schade, etc. door toedoen van DHL, POST NL of derden.

Bestelling retour
Het is niet de bedoeling dat artikelen retour worden gezonden. Als er echt iets aan de hand is waardoor u de order wilt annuleren en retour zenden dient er vooraf contact over te zijn geweest met Patricia`s Naaizolder. Als deze ermee akkoord gaat mag een pakket terug worden gezonden. Dit pakket moet wel gefrankeerd worden. De verzendkosten van het sturen van en naar uw adres zullen wel in rekening worden gebracht en dus niet worden terugbetaald.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsemail met een overzicht van de door u bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,50 maar bij een bestelbedrag boven de € 175,- betalen wij de verzendkosten en is levering dus gratis.

Voor verzending naar Belgie zijn de verzendkosten € 10,30.

U kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:
- overschrijving via IBAN NL39 RABO 0101 2460 13/BIC RABONL2U tnv Patricia’s Naaizolder

- ideal

Verzenden
Na ontvangst van de betaling zullen wij de door u geplaatste bestelling binnen 4-6 weken verzenden. Voor grotere orders hanteren wij een levertijd van 8-10 weken. Mocht u het product eerder nodig hebben dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Artikelen met een (V) zijn voorraadartikelen en worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd.

Afhalen
Wilt u de artikelen niet laten verzenden maar afhalen zodra het klaar is dan kunt u kiezen voor afhalen bij het afrekenen, u betaald dan geen verzendkosten. Indien u aangeeft om de bestelling af te halen, ontvangt u van ons een email met daarin de beschikbare dagen en tijdstip. In overleg met u spreken wij dan een vaste dag en tijdstip af. U kunt de bestelling op een vooraf afgesproken tijdstip ophalen. De bestelling dient vooraf te worden betaald.

Bestellingen
Alle producten op de website zijn leverbaar tenzij anders vermeld, mocht een product uitverkocht zijn zullen wij u hiervan op de hoogte brengen of het product nog te leveren is en in welk tijdbestek. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen.

Bestelling afhalen
Indien u aangeeft om de bestelling af te halen, ontvangt u van ons een email met daarin de beschikbare dagen en tijdstip. In overleg met u spreken wij dan een vaste dag en tijdstip af. U kunt de bestellingen in Hendrik Ido Ambacht op een vooraf afgesproken tijdstip ophalen. De bestelling dient vooraf te worden betaald.

Eigen risico
Patricia’s Naaizolder besteed grote zorg aan het inpakken van de producten, toch moeten wij vermelden dat er eventueel risico`s aan verbonden zijn. Patricia’s Naaizolder kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor breuk, schade, etc. door toedoen van DHL, POST NL of derden.

Bestelling retour
Het is niet de bedoeling dat artikelen retour worden gezonden. Als er echt iets aan de hand is waardoor u de order wilt annuleren en retour zenden dient er vooraf contact over te zijn geweest met Patricia`s Naaizolder. Als deze ermee akkoord gaat mag een pakket terug worden gezonden. Dit pakket moet wel gefrankeerd worden. De verzendkosten van het sturen van en naar uw adres zullen wel in rekening worden gebracht en dus niet worden terugbetaald.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 Patricia's Naaizolder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel